Friday, April 4, 2008







Dupa cum ne informeaza Hotnews, Dacia se pregateste sa lanseze in 2009, in premiera, un SUV si se pare ca deja au aparut primele poze "scapate" pe Internet cu acest nou vehicul, facute de catre cei de la WorldCarFans. Ultimele zvonuri afirma ca automobilul ar putea costa 11.000 de euro sau mai mult, iar varianta de baza va avea doar tractiune fata.

Premiera autohtona va avea multe elemente in comun cu Nissan X-Trail, plus o gama variata de motorizare. Exista si o alta versiune a acestei povesti, care pune accentul pe inflatie anuntand un pret de 12.000 de euro si o data de lansare in anul 2010 pentru SUV-ul Dacia. Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este o combinatie dintre o masina cu tractiune 4×4 si caroseria clasica pentru un Logan cu 4 usi.

WorldCarFans afirma ca Renault va lansa destul de curand o noua generatie Logan sedan, dar si o surpriza, un "pick-up truck". SUV-ul din imagine ar fi cel de-al saselea model al brandului Dacia, care include la ora actuala berlina, break, furgon, pickup si, din vara acestui an, berlina bicorp Sandero.
FROM

π