Thursday, May 15, 2008





















Life in japan Is hard!





http://www.piticu.ro/2008/05/14/un-emo-student-la-psihologie/index.html

Un student clujean a intrat in vizorul celor de la Yahoo! dupa ce a pus pe roate un karaoke in toata regula in fereastra de Messenger. "Emoticoncert"-ul sau rupe deja gura tirgului pe YouTube.

"Felicitari pentru creatia ta! E cu adevarat originala si foarte inteligenta." Asa suna un mail de la managerii Yahoo! Messenger primit de Darius Groza, un student la Jurnalistica al Universitatii "Babes-Bolyai". Clujeanul s-a gindit sa realizeze un mix de versuri, emoticoane de Messenger si muzica, numai bine ochit de gigantul american pentru a-i promova serviciile.

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a declarat marti seara la Lisabona, in timpul unei vizite scurte in Portugalia, ca lumea trebuie sa se pregatesca pentru a face fata sfarsitului erei petrolului, informeaza NewsIn.
Lumea "trebuie sa se pregateasca pentru a face fata sfarsitului petrolului", a afirmat Chavez pentru jurnalistii care asteptau coborarea sa din avion pe aeroportul militar Figo Maduro, de la Lisabona. Presedintele sud-american a adaugat ca Venezuela este, impreuna cu Rusia, Iranul si Arabia Saudita, unul dintre ultimii mari producatori de petrol.

Compania americana Yahoo! a anuntat lansarea portalului Yahoo.ro prin luna septembrie a acestui an plus Yahoo Messenger tradus in romana. Domeniul Yahoo.ro a fost inregistrat in 1996 potrivit Romanian Top Level Domain, administratorul domeniului .ro dar din noiembrie 2007 a trecut in posesia celor de la Yahoo! Inc. In prezent, din Romania folosesc serviciul de e-mail Yahoo circa 8 milioane de persoane iar serviciul Yahoo Messenger circa 7 milioane de persoane. E o chestie buna pentru ca deja Yahoo are o comunitate formata in Romania si le va fi destul de usor sa faca ce isi propun pentru tara noastra.




π