Thursday, May 29, 2008

NEWSREPORT.RO
Este adevarat ca Ministerul Educatiei a desfiintat examenul de admitere in licee. Cu toate acestea, completarea fisei de inscriere se dovedeste un test la fel de dificil. O singura cifra gresita si elevul se va trezi aruncat intr-un liceu la care nici nu se gandise.
Zilele acestea, elevi si parinti se chinuie sa completeze un formular complicat, „ajutati" de o brosura groasa si intortocheata, care in cazul Bucurestiului numara peste 70 de pagini. Tot acest stres se adauga celui cauzat de schimbarile dese ale regulilor de admitere si evaluare, operate de ministrii care s-au succedat in ultimii zece ani.

Rugat de ziarul „Adevarul" sa comenteze situatia, ministrul Cristian Adomnitei a refuzat, motivand ca se afla in concediu pentru a-si face campanie. Ieri, el a participat la un cros electoral pe strazile Iasiului.

Ministrul educatiei alearga cu Gabi Szabo in campania electorala, in vreme ce elevii de-a VIII-a alearga de la scoala acasa si inapoi, innebuniti ca nu stiu sa completeze fisele pentru liceu

Sa fii absolvent de clasa a VIII-a in Romania zilelor noastre, nu-i tocmai floare la ureche. Schimbarile i-au zapacit pe elevi, care nu reusesc sa faca fata procesului de admitere in liceu. Daca intri zilele astea intr-o casa cu absolvent de clasa a VIII-a, o sa observi o activitate febrila.

In jurul unei mese mari, familia reunita citeste si reciteste brosura de admitere in invatamantul liceal, subliniaza cu markerul paragrafe ce trebuie aprofundate, pune semne de intrebare, intocmeste liste cu preferinte si coduri... Un lucru e clar: din pricina numeroaselor schimbari pe care le-a facut Ministerul Educatiei in invatamantul preuniversitar pe parcursul timpului, admiterea in liceu a devenit un proces complicat.



Misterioasa disparitie a cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt din ultimele 24 de ore are o explicatie.
Potrivit unui blog american bine informat in privinta vietii private a vedetelor, Angelina Jolie a adus pe lume, ieri dupa-amiaza, doua fetite, Isla Marcheline si Amelie Jane.

Gemenele au primit prenumele bunicelor lor. Doctorul Jason Rothbart, care a urmarit sarcina actritei, a venit val-vartej de la Santa Monica in sudul Frantei, unde cuplul Jolie-Pitt tocmai si-a cumparat o


Facultate la noi in Oradea!
Am stat 4ore ca sa fac o prezentare despre un Referat sau proiect.Prietenul meu Ionica astat 10ore si nam primit note de trecere asa merg lucrulire la noi in Romania suntem Fraierit stam ca prosti si tot nu reusim! Pur si simplu nam rezistat deja dupa 3ore macar lua in ordine sa fie o regula de la A-G dela 9 pana la ora 13 si asa maideparte toate lumea a ras de noi ca stam ca prosti acolo sa asteptam sa intram in sala.



Unguru Bulan - Eurovisionul pretenilor
Asculta mai multe audio Divertisment »


Unguru' Bulan - Eurovision 2007
Asculta mai multe audio Haioase »

π