Saturday, March 29, 2008

Cine are pestele? ??

Sunt 5 case de 5 culori diferite, in fiecare casa traieste cate un om de nationalitate diferita, fiecare bea
un anumit tip de bautura, fumeaza un anumit tip de tigari si detine cate un animal diferit.

1. Englezul traieste in casa rosie.
2. Suedezul are caine.
3. Danezul bea ceai.
4. Casa de culoare verde e la stanga casei de culoare alba.
5. Persoana care fumeaza Pall Mall are canar.
6. Omul din casa galbena fumeaza Dunhill.
7. Omul care traieste in casa din centru bea lapte.
8. Norvegianul traieste in prima casa.
9. Omul care fumeaza Viceroy traieste langa omul care are pisica.
10. Omul care are cal traieste langa omul care fumeaza Dunhill.
11. Omul care fumeaza Kent bea bere.
12. Neamtul fumeaza Kim.
13. Norvegianul traieste langa casa albastra.
14. Omul care fumeaza Viceroy are vecin care bea apa.
15. Omul care traieste in casa de culoare verde bea cafea.

Grecia, Spania si Turcia raman si in acest an cele mai cautate destinatii turistice pentru sezonul estival, dupa ce anul trecut au tinut capul de afis in topul vanzarilor agentiilor de turism.
Imaginea principala
Grecia, Spania si Turcia raman si in acest an cele mai cautate destinatii turistice pentru sezonul estival, dupa ce anul trecut au tinut capul de afis in topul vanzarilor agentiilor de turism.

Operatorii din turism estimeaza ca preturile vor fi mai mari in acest an cu circa 10-15%, comparativ cu anul anterior, ca urmare, in principal, a scumpirii combustibililor, care se reflecta in pretul transportului.

"Tariful pentru rezervari a ramas neschimbat, insa costurile privind transportul au crescut fata de anul trecut cu aproximativ 15%", a spus Iulia Metea, reprezentanta Agentiei Paralela 45. Pentru cei care isi rezerva vacanta in lunile martie-aprilie, agentiile acorda reduceri de 10-20% din pachetul de baza.

Asadar, cursa vacantelor ieftine continua si in sezonul estival 2008, romanul fiind in continuare genul de turist care isi alege oferta de vacanta in functie de pret, desi reprezentantii agentiilor spun ca a aparut o noua categorie de clienti, mai sofisticati si pretentiosi, care sunt interesati fie de turismul de aventura, fie de circuite personalizate. Circuitele excentrice, noutatea sezonului 2008.

Potrivit oficialului J’Info Tours, la ora actuala pe piata romaneasca exista doua categorii de turisti: cei care se orienteaza in functie de pret si excentricii – persoane cu un anumit statut social si venituri peste medie, care solicita fie pachete turistice personalizate, fie vacante de aventura sau excentrice.
newsreport

Cea mai lunga decizie din fotbalul romanesc a durat opt zile si s-a finalizat sambata, la ora 02.00. Ultima deliberare a durat mai bine de 9 ore, Comisia de Disciplina hotarand intr-un final sa dea castig de cauza Stelei.


Astfel, potrivit deciziei, “Rapid se sanctioneaza cu forfait si pierderea jocului cu 3-0.” Comisia a mai decis ca formatia din Giulesti sa dispute doua jocuri fara public si sa plateasca doua amenzi, una de 3.500 de lei si alta de 50.000 de lei. De la Steaua, fotbalistul Florin Lovin a fost suspendat patru etape si a primit o amenda de 6.500 de lei.

Meciul Rapid - Steaua, disputat saptamana trecuta, a fost intrerupt in minutul 73, dupa ce arbitrul intalnirii, Alexandru Deaconu, a fost lovit cu o bricheta in cap. In acel moment, Rapidul conducea cu 1-0. In urma deciziei Comisiei, Steaua se apropie la doar 3 puncte de liderul Ligii I, CFR Cluj, iar sansele de a prinde unul din primele doua locuri care duc in Champions League au crescut simtitor pentru formatia din Ghencea.
STEAUA newsReport

π