Saturday, March 29, 2008

Cea mai lunga decizie din fotbalul romanesc a durat opt zile si s-a finalizat sambata, la ora 02.00. Ultima deliberare a durat mai bine de 9 ore, Comisia de Disciplina hotarand intr-un final sa dea castig de cauza Stelei.


Astfel, potrivit deciziei, “Rapid se sanctioneaza cu forfait si pierderea jocului cu 3-0.” Comisia a mai decis ca formatia din Giulesti sa dispute doua jocuri fara public si sa plateasca doua amenzi, una de 3.500 de lei si alta de 50.000 de lei. De la Steaua, fotbalistul Florin Lovin a fost suspendat patru etape si a primit o amenda de 6.500 de lei.

Meciul Rapid - Steaua, disputat saptamana trecuta, a fost intrerupt in minutul 73, dupa ce arbitrul intalnirii, Alexandru Deaconu, a fost lovit cu o bricheta in cap. In acel moment, Rapidul conducea cu 1-0. In urma deciziei Comisiei, Steaua se apropie la doar 3 puncte de liderul Ligii I, CFR Cluj, iar sansele de a prinde unul din primele doua locuri care duc in Champions League au crescut simtitor pentru formatia din Ghencea.
STEAUA newsReport

0 comments:

π