Thursday, March 27, 2008



In urma cu un an, norocosul Luke Pittard (25 de ani) si iubita sa, Emma Cox (29 de ani), erau angajati la un fast-food din Cardiff, Marea Britanie, si duceau o existenta modesta.

Potrivit Daily Mail, in ziua in care Luke a aflat ca biletul de la loterie l-a facut mai bogat cu 2,6 milioane de dolari, atat el, cat si prietena sa si-au dat uniformele jos si au demisionat pe loc.

Ii era dor de prajeala

Dupa cateva luni de rasfat, timp in care si-au cumparat o casa de 460.000 de dolari, s-au casatorit si au petrecut o vacanta prelungita in Insulele Canare, Luke si-a dat seama ca ii lipseste ceva. Ii era dor de colegii de la fast-food, de mirosul de hamburgeri si cartofi prajiti si de clientii mereu pe fuga. Astfel, britanicul s-a intors la vechiul loc de munca, desi la inceput prietenii sai credeau ca e o gluma. 'Ma credeau putin nebun, dar eu le spun ca viata nu inseamna doar bani', a declarat Pittard, care e mai fericit ca oricand in spatele unei tejghele, cu hainele mirosind a prajeala.

Sotia sa, Emma, desi nu s-a intors si ea sa lucreze la fast-food, respecta decizia sotului sau, deoarece Luke 'pur si simplu radiaza' atunci cand vinde hamburgeri.

Zicala 'Banii aduc fericirea' nu este valabila pentru toata lumea. Un britanic care a devenit putred de bogat dupa ce a castigat la loto 2,6 milioane de dolari s-a intors sa lucreze pe post de vanzator la un fast-food, deoarece ii era dor de colegii lui de munca.

0 comments:

π